Slagspil/Stableford 29. Juni 2013

Turneringsudvalget takker jer alle deltager for at spille med i vores Slagspil og stableford turnering som var vores 2 turnering tællende til Synoptik Cup.

Dejligt at se at der også denne gang var nogle spillere med fra andre klubber. Husk at spørge jeres venner og kollegaer om de ikke har lyst til at være med i vores turneringer, hvor vi også kan vise vores flotte bane frem.

Vejret var med os fra start, men så vendte det meget brat og regnen silede ned. Der var en del ude på banen som havde deres problemer med at holde på deres jern, så ind imellem kom der nogle flyvende jern gennem luften.

Det er desværre lidt ærgerligt at der igen var 1 af vores medlemmer som ikke mødte op, og ej heller meldte afbud til matchen. Man bliver opkrævet turneringsfee når man udebliver fra vores turneringer, så husk at melde afbud senest om morgenen hvor turneringen bliver afviklet.

 

A Rækken - Slagspil

  1. Frank Friis
  2. Ole Baltzersen

B Rækken – Slagspil

  1. Mathias B. Andersen
  2. Finn Lindenskov
  3. Henrik Mouritzen

C Rækken – Stableford

  1. Carsten Rudebeck-Wolff
  2. Morten Johansen

Senior A – Stableford

  1. Torben A. Hansen

Senior B – Stableford

  1. Søren Christensen
  2. Allan Andersen

Tættest pinden :              Damer Irene Petersen

                                Herrer   Mathias B. Andersen

Længste Drive   :               Damer Rita Allerup

                                Herrer   Christian Wallin

Vi håber at I alle igen vil deltage i vores næste turnering som løber af stablen den 27. Juli, hvor det  er en stablefordturnering og som er den sidste tællende turnering i vores klub til Synoptik Cup.

Man kan læse mere inde på nedenstående hjemmeside, og se hvor man ligger på ranglisten og om man evt. er mellem de 5 bedste i hver række i vores klub som automatisk går videre til en Landsdelsfinale.

www.danskgolfunion.dk/synoptik-cup.

Turneringsudvalget

 

Midtgolf Menu

Sponsorer